Indien het niet lukt om in te loggen, wil je dan de volgende stappen doorlopen? :

Let op: Gebruik Caren niet in de incognitomodus.

Stap 1:

Ga je via een gemaakte snelkoppeling naar onze website? ( icoontje op je startscherm?)

Dan moet je deze snelkoppeling verwijderen en een nieuwe aanmaken.

In de onderstaande link staat beschreven hoe je  Caren op het beginscherm krijgt:

App Caren

Het is ook mogelijk om een snelkoppeling te maken met Android, dit kan als volgt:

1. Open in je browser www.carenzorgt.nl

2. Klik rechtsboven aan op de drie stipjes

3. Druk op ''toevoegen aan startscherm''

Mocht je hier niet gebruik van maken, gaat u dan via www.carenzorgt.nl naar je pagina of via een link in een e-mail?

Log dan in via de link https://www.carenzorgt.nl/landing/#welcome/login via de browser Google Chrome.

Stap 2:

Het zou ook zo kunnen zijn dat er er iets in jouw Cookie instellingen is veranderd. Het is van belang dat je  alle cookies toestaat.
Je kunt het beste even jouw cookies verwijderen, dan lukt het weer om in te loggen.

Safari:
Als je de geschiedenis, de cookies en de cache wilt wissen, ga je naar 'Instellingen' > 'Safari' en tik op 'Wis geschiedenis en websitedata'. Als je de geschiedenis, cookies en browsergegevens van Safari wist, blijven de gegevens voor automatisch invullen bewaard.

Edge:

1. Open Microsoft Edge  en selecteer Instellingen en meer  > Instellingen  > Privacy, zoeken en services.
2. Selecteer onder Browsegegevens wissen de optie Kiezen wat je wilt wissen.
3. Kies onder Tijdsbereik een tijdsbereik.
4. Selecteer Cookies en andere sitegegevens en selecteer vervolgens Nu wissen.

Chrome:
1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
2. Tik rechts van de adresbalk op Meer. Instellingen.
3. Tik op Privacy. Browsegegevens wissen.
4. Kies een periode, zoals Afgelopen uur of Altijd.
5. Vink 'Cookies, medialicenties en sitegegevens' aan. ...
6. Tik op Gegevens wissen.