Waarom herkent Carenzorgt mijn e-mailadres niet?

Gebruik je Carenzorgt voor het eerst? Dan moet je eerst een account aanmaken.

Daarna kun je inloggen met je e-mailadres en het wachtwoord dat je zelf instelt.

Heb je Carenzorgt wel al eerder gebruikt? Controleer dan eerst of je geen typefout hebt gemaakt. Controleer daarna of je wel het juiste e-mailadres gebruikt. Misschien heb je je wel met een ander e-mailadres aangemeld bij Carenzorgt? Je kunt alleen inloggen met het e-mailadres waarmee je je hebt geregistreerd.

Gebruik je het juiste e-mailadres en heb je dit foutloos ingevoerd, maar herkent Carenzorgt het nog steeds niet? Neem dan contact op met onze helpdesk via info@carenzorgt.nl.