We hebben een snellere en gemakkelijkere manier gemaakt om jezelf aan te melden!

Stap 1 Klik op nieuw account

Stap 2 Loop de vragen door, in de printscreens hieronder zie je hoe dat eruit ziet:

Vul bij het onderstaande scherm je eigen naam in.

Stap 3 Bevestig het account via de mail die we je hebben gestuurd.

• Nu je een wachtwoord hebt gekozen, is alles compleet. We sturen een e-mail naar het adres dat je hebt ingevuld. Klik op de link in die mail en je account is geactiveerd.

• Het kan zijn dat de e-mail binnenkomt in je ongewenste e-mail. Kijk dus in deze map als je geen mail hebt ontvangen.

Nu kun je aan de slag met Carenzorgt! Je kunt nu:

Anderen uitnodigen voor de zorgpagina

Afspraken inplannen

Meerdere zorgpagina’s koppelen

Profielen aanpassen

Koppelen met zorgaanbieders

Berichten versturen en ontvangen