Op werkdagen kun je van 11:00 tot 12:00 uur live met ons chatten. Je kunt alleen live chatten wanneer je bent ingelogd als Caren gebruiker.

Je vindt deze button rechts onderaan. Mocht je dit op een mobiele telefoon doen, dan moet je je toestel een kwartslag draaien om deze button te kunnen zien.

Wanneer je op Caren support chat klikt en we zijn online zul je dat op deze wijze zien :

Als we offline zijn kun je gerust een bericht achter laten, we zullen dit dan zo snel mogelijk oppakken.