Vanaf 1 maart wordt het voor zorgaanbieders mogelijk om documenten te delen naar Caren.

In Caren kun je dat zien onder het kopje ''dossier''. Alleen documenten die geüpload worden vanaf 1 maart zijn dan inzichtelijk, documenten die vóór 1 maart in het dossier zijn gezet, kun je niet terugvinden in Caren.

Zie je bij documenten de volgende tekst staan?
''Er zijn momenteel geen documenten beschikbaar. Het kan dat jouw zorgaanbieder documenten nog niet deelt met Caren of dat er nog geen documenten zijn die opgehaald kunnen worden''

• de zorgaanbieder heeft de functionaliteit documenten delen (nog) niet aan staan. Heb je hier specifieke vragen over, dan kun je het beste contact opnemen met de zorgaanbieder, zij kunnen aangeven of en eventueel wanneer dit beschikbaar komt binnen Caren.
  • er zijn nog geen documenten beschikbaar die gedeeld kunnen worden.

Zijn er wel documenten die beschikbaar zijn?
Dan ziet dat er zo uit:

Wanneer je op het icoontje van het document klikt, kun je het document openen.