Er is nog geen inzage in het dossier omdat het telefoonnummer nog bevestigd moet worden. Om opnieuw in het proces van telefoonnummer instellen te komen, kun je het beste de volgende stappen doorlopen :

• Log in op www.carenzorgt/login
  • Klik op je eigen pagina
  • Aan de linkerkant staat profiel, klik op profiel.
  • Onder het telefoonnummer staat een knopje annuleren, klik op annuleren.
  • Stel nu het telefoonnummer opnieuw in, let op dit moet 2x.
  • Klik op bevestigen

Wanneer je op bevestigen klikt ontvang je een e-mail met een link of knop waar je op moet klikken. Vervolgens ontvang je of een 6 cijferige code dit kan of via een mobiele telefoon gaan of via een vaste lijn. Bij een vaste lijn krijg je de code gesproken te horen. Heb je een mobiel nummer opgegeven ontvang je een sms bericht met de 6 cijferige code. In deze handleiding kun je lezen hoe je een telefoonnummer kunt instellen.