Zorg dat je ingelogd bent in Carenzorgt. Rechtsboven in het scherm vind je dan de knop "Code invoeren". Hier kun je de code uit de brief van je zorgaanbieder invoeren. Heb je nog geen Caren account maak deze dan eerst aan: Hoe maak ik een Caren account aan?

Heb je al een Caren account en wil je een 2e zorgaanbieder koppelen, dan log je eerst in op je bestaande account en klik je rechts bovenaan op "code invoeren".

Mocht je dit op een mobiele telefoon doen, dan kun je het beste de telefoon een kwartslag draaien.