Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Lukt het niet om in te loggen? Wellicht heb je je Caps Lock aanstaan? Zet deze dan uit.

Ben je je wachtwoord vergeten en/of wil je het wachtwoord wijzigen?

Dat is geen probleem. Je kunt eenvoudig een nieuw wachtwoord instellen. Wij sturen nooit een wachtwoord op. Je kiest altijd zelf een wachtwoord. Daarmee zorgen we ervoor dat alleen vertrouwde personen toegang hebben tot je account.

Nieuw wachtwoord aanvragen

• Ga naar de pagina wachtwoord vergeten.

• Vul hier het e-mailadres in waarmee je je hebt geregistreerd.

• Wij sturen een e-mail naar dat adres. In die e-mail staat een link.

• Klik op de link in de e-mail. Zo kom je op de account waar je een nieuw wachtwoord kunt instellen.

In onderstaand filmpje leggen we nog eens uit hoe je een nieuw wachtwoord aanvraagt.