We zijn met een pilot gestart waarbij je live met ons kunt chatten. Dit kan op werkdagen van 11:00 tot 12:00 uur. De pilot loopt tot 5 november. Je kunt alleen live chatten wanneer je bent ingelogd als Caren gebruiker.

Je vindt deze button rechts onderaan.

Wanneer je op Caren support chat klikt en we zijn online zul je dat op deze wijze zien :

Als we offline zijn kun je gerust een bericht achter laten, we zullen dit dan zo snel mogelijk oppakken.