Het kan zijn dat je op jouw telefoon geen oproepen kunt ontvangen van bellers die zonder nummer bellen.

Aangezien wij de bellen vanuit "Caren" zonder nummer,  kan het zijn dat jouw telefoon onze oproepen niet accepteert.

Je zou deze instelling kunnen aanpassen.

Het is van belang dat je wat zegt als je de telefoon opneemt. Zo weet de computer dat er iemand aan de lijn is en wordt de code doorgegeven.

Lukt het nog niet?

Zet dan je telefoon uit en 3 minuten later weer aan of  haal de stekker uit het stopcontact en stop deze 3 minuten later weer in het stopcontact.

Vervolgens open je nogmaals het dossier om te kijken of je nu wel wordt gebeld met een code.

Het kan ook zijn dat er een verstoring is bij je telefoonprovider, dit kun je nakijken op de website www.allestoringen.nl.

Heb je alle bovenstaande stappen doorlopen en is er geen verstoring? Dan horen we dit graag van je en zoeken wij het verder uit.