Indien je je wachtwoord hebt gewijzigd en het daarna niet lukt om in te loggen, kan het zijn dat jouw apparaat automatisch het bestaande/vorige wachtwoord onthouden heeft.

Je wachtwoorden kun je beheren. In onderstaande link is uitgelegd hoe je dit kunt doen.

- Wachtwoorden beheren via Chrome

Wachtwoorden beheren via Microsoft Edge

- Wachtwoorden beheren via Safari

Maak je gebruik van een password manager, zoals bv LastPass, dan moet je deze uitschakelen.

Daarna kun je nogmaals je wachtwoord wijzigen en opnieuw inloggen.