Het printen van informatie op Carenzorgt.nl verschilt per pagina. Op de pagina van de Kalender is een print knop toegevoegd. Dit is gedaan omdat de kalender het meest wordt uitgeprint. Wij raden het af om de andere pagina's uit te printen omdat deze pagina's gevoelige informatie bevatten. Kiest u er toch voor om deze pagina's uit te printen kunt u hieronder lezen hoe dit in zijn werk gaat.


De Kalender


Rechts boven de kalender staat een cirkeltje met een printer erin. Dit kunt u zien op de afbeelding hieronder.

Wanneer u op deze knop drukt zal er een print menu verschijnen. Hoe dit print menu eruit ziet kunt u hieronder bekijken. U klikt in dit print menu vervolgens op de knop print. Hierna zal de kalender afgedrukt worden.


De Berichten en Rapportages


De berichten en rapportages uitprinten werkt op dezelfde manier. Daarom kunt u voor beide onderstaande handleiding gebruiken.


Wanneer u meerdere berichten en rapportages op uw pagina heeft staan zullen niet alle berichten en rapportages geladen zijn wanneer u op berichten klikt. Om er voor te zorgen dat u alle berichten uit print die u uit wil printen zal u eerst deze berichten en rapportages moeten laden. Hoe u dat doet kunt u hier onder zien.


Nadat u alle berichten en rapportages heeft geladen die u wilt uitprinten kunt u gaan uitprinten. Om de berichten en rapportages uit te printen moet u op uw toetsenbord de knop "CTRL" inhouden en vervolgens een keer op de P drukken. De knoppen die worden bedoelt kunt u op onderstaande afbeelding bekijken.


Zodra u op deze twee knoppen heeft gedrukt zal er een print menu naar voren komen. Hier ziet u de knop Print staan. Wanneer u op deze knop drukt zullen alle geladen berichten en rapportages uitgeprint worden.Wij raden u aan om zo min mogelijk gevoelige informatie uit te printen, kiest u ervoor dit wel te doen, adviseren wij hier voorzichtig mee om te gaan.