Je e-mailadres kun je wijzigen wanneer je naar je eigen pagina gaat. Via 'Profiel' in het menu aan de linkerkant kun je dan naar je gegevens gaan. Hier kun je het bestaande e-mailadres verwijderen en vervolgens het nieuwe e-mailadres invoeren.

Na het invoeren op de website moet deze wijziging nog bevestigd worden. Wanneer je je telefoonnummer niet hebt ingesteld, gaat dat via een e-mail die naar je nieuwe e-mailadres gestuurd wordt. Vanaf dan kun je inloggen met de combinatie van je nieuwe e-mailadres en wachtwoord.

Wanneer je je telefoonnummer wél hebt ingesteld, wordt eerst een telefooncode verstuurd die je moet invoeren. Vervolgens wordt er een e-mail verstuurd naar je nieuwe e-mailadres met een link ter bevestiging. Na het klikken op die link kun je in het vervolg inloggen met de combinatie van je nieuwe e-mailadres en wachtwoord.

Stap 1: Ga naar je eigen profiel

Verwijder het e-mailadres wat gewijzigd moet worden.

Zie je de mogelijkheid om je e-mailadres in te voeren niet staan? Dan ben je waarschijnlijk per ongeluk op een zorgpagina van iemand voor wie je zorgt in plaats van op je eigen pagina. Links boven het menu zie je op wiens pagina je nu bent, in diezelfde balk aan de rechterkant kun je tussen de verschillende pagina's wisselen.

Stap 2: Vul je nieuwe e-mailadres twee keer in en je huidige wachtwoord.

Klik vervolgens op bevestigen.

Stap 3: (Alleen wanneer je telefoonnummer ingesteld is.) Voer de telefooncode in de je zojuist is toegestuurd

Stap 4: Klik op de link in de e-mail die ter bevestiging naar je nieuwe adres gestuurd is