Wanneer je zorgaanbieder het zorgplan deelt via Carenzorgt.nl, is dit te vinden op de pagina van het dossier. Het zorgplan opent zich binnen het scherm van Caren.

Niet alle zorgaanbieders delen het zorgplan via Carenzorgt.nl. Lees hier hoe je kunt bekijken wat jouw zorgaanbieder deelt via Carenzorgt.nl.

Mocht de zorgaanbieder gebruik maken van de Omaha methodiek om zorgplannen te maken dan kun je nu nog meer gegevens inzien.