Het is mogelijk om foto's en andere bestanden toe te voegen als bijlage aan een bericht. Dit kun je doen door te klikken op de paperclip links onder het nieuw te schrijven bericht: je kunt dan een bestand selecteren wat op je eigen computer staat.

Wanneer foto's toegevoegd worden, worden deze ook direct bij de berichten getoond. Andere bestanden zoals .docx, .xls en .pdf kunnen gedownload worden. Je kunt max. 5 mb toevoegen aan een bericht.

Het is alleen mogelijk om een bijlage te versturen in een bericht aan andere mantelzorgers in Carenzorgt.nl, niet in een bericht aan de zorgaanbieder.