De berichten volgorde op Carenzorgt.nl is als volgt geregeld:


Wanneer het allemaal op zichzelf staande berichten zijn, berichten die los van elkaar staan en niets met elkaar te maken hebben, staan ze in volgorde van nieuw naar oud. Dit betekent dat het oudste bericht onderaan staat en het nieuwste bericht bovenaan.


Dit ziet er uit als volgt:


Dus het bericht van Arnout dat is februari is geschreven komt boven het bericht van Lindsy te staan dat in januari is geschreven. Dat is Nieuw boven Oud.


Wanneer er een bericht is geschreven heb je de mogelijkheid om hierop te reageren. Reacties op berichten staan echter van oud naar nieuw, dit hebben we gedaan zodat de volgorde van het gesprek logisch blijft. Dit ziet er zo uit:


Het hoofdbericht is geschreven in januari, de eerste reactie is geplaatst in februari, en daarop is een bericht geschreven in maart. Het laatste bericht is dus van maart. De reacties werken van Oud naar Nieuw.


Dan is er nog de situatie dat een ouder bericht boven een nieuwer bericht komt te staan. Dit komt dan door er op het oudere bericht nog weer is gereageerd. Hier staat dus een reactie onder die nieuwer is dan het "nieuwe" bericht. 

Hoe dit precies in elkaar zit, ziet u hieronder:


Het bericht van Lindsy dat op 10 - januari is geschreven staat boven het bericht van Arnout dat op 10 - april is geschreven. Dit lijkt dan de verkeerde volgorde. Maar op het bericht van Lindsy is op 10 - augustus gereageerd door Leon. 

Hierdoor is dit het bericht met de nieuwst reactie en komt deze boven aan te staan. De volgorde is dan nog steeds van Nieuw naar Oud.